5 lucruri care să nu-ți lipsească din bagajul de vacanță toamna aceasta

De cele mai multe ori, bagajul este cel care îți diminuează entuziasmul când vine vorba de vacanță. Te bucuri că urmează să pleci în concediu, însă când te gândești că trebuie să îți faci bagajul, parcă nu îți mai vine să pleci. Cu puțină organizare și un plan bine pus la punct, cu siguranță vei reuși să mergi în vacanță relaxată, fără să te gândești mereu că poate ai uitat ceva.

Ca să îți venim în ajutor, am făcut o listă cu 5 lucruri care nu ar trebui să îți lipsească din bagaj, indiferent de destinația aleasă!

Haine potrivite pentru temperaturile din locul în care urmează să te relaxezi

Ca să te asiguri că vei avea o vacanță de vis, ar fi bine să verifici întotdeauna cum va fi vremea în destinația în care mergi. În acest mod vei ști exact ce tip de haine trebuie să iei cu tine. Dacă plănuiești și activități sportive, nu uita să treci pe listă haine potrivite pentru alergat sau urcat pe munte, iar dacă îți dorești doar să stai la mare, pe plajă, ia-ți mai multe costume de baie. Pune și câteva haine elegante în bagaj – cine știe, poate veți ieși la o cină sau la un eveniment ce implică o ținută mai sofisticată.

Produse de igienă personală

Fă o listă cu toate produsele de igienă personală de care vei avea nevoie, de la antiperspirant, la parfum, creme de față, produse de make-up și de styling pentru păr, cum ar fi un rimel pt par sau un fixativ. În funcție de câte zile stai, poți pune în bagaj și șampon sau gel de duș – nu uita însă de restricțiile legate de lichide dacă zbori cu avionul.

Medicamente

Cele mai citite articole

Nu ar trebui să pleci în nicio vacanță fără medicamente. Ia în considerare toate situațiile neprevăzute legate de sănătate care ar putea să apară. Ar fi bine să ai medicamente pentru dureri de cap, de burtă sau stări de greață. Ar fi păcat să lași durerea să îți strice vacanța, nu?

Gadget-uri

Dacă ești genul de persoană care nu poate trăi fără tehnologie, fă o listă cu toate gadget-urile de care vei avea nevoie în această călătorie. Cel mai uitat lucru din această categorie este încărcătorul de telefon mobil, așa că, asigură-te că l-ai pus printre primele obiecte în bagaj.

Alte obiecte, în funcție de destinație

Dacă plănuiești o vacanță la mare, pe plajă, poate ar fi bine să pui în bagaj și un aparat de ras clasic cu lame pentru toate firele inestetice care ar putea să apară. Iar dacă plănuiești o vacanță la munte, nu uita să iei și câteva provizii de mâncare cu tine, mai ales dacă ai de gând să te aventurezi prin păduri, cu cortul.

Dacă îți faci liste și bifezi obiectele pe măsură ce le adaugi în bagaj, nu ar trebui să ai surprize neplăcute în concediu. Așa că, planifică totul în avans și bucură-te de o vacanță fără griji!

Cele mai citite articole