Ultimele zile de reduceri de Black Friday la PIATRAONLINE

PIATRAONLINE a lansat campania de Black Friday 2021 care aduce până la 50% reduceri la peste 70 de produse din piatră naturală, atât în online cât și în offline. În acest an, business-ul vine cu un nou concept și o perioadă mult mai mare de timp dedicată reducerilor 12-19 noiembrie.

8 zile de până la 50% reduceri

În acest an, PIATRAONLINE oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături pe site o perioadă mai lungă de timp pentru proiectul de amenajare. Să se informeze cu privire la întreținerea pietrei naturale și la serviciile de montaj. Un pachet #allinclusive disponibil atât pe site pe piatraonline.ro/blackfriday, cât și în showroom-ul din Aleea Teișani 137A.Conceptul din acest an al campaniei de Black Friday este ”Gata cu așteptarea!”. A fost un an dificil pentru toți, fiecare dintre noi și-a mutat planurile, ideile și creativitatea pe locul doi sau pe locul ”la un moment dat într-o zi”. Petrecem mai mult timp acasă și în casă, așa că nu mai este timp de amânat.”Într-o zi cândva” devine ”acum e cel mai bun moment”. Fără idei rămase sau planuri nerealizate. Fără schițe neterminate sau visuri neîmplinite.Așteptarea a luat sfârșit. Proiectul tău începe acum.

BLACK FRIDAY la PIATRAONLINE.

Prima ediție desfășurată pe mai multe zile.12-19 noiembrie. Doar o dată pe an îți poți decora casa și grădina cu prețuri atât de mici. Idei, planuri, proiecte. Ai tot zis. Că schimbi casa, că schimbi masa, că pereții din birou te plictisesc. Du-ți ideile de amenajare mai departe și construiește-ți casa așa cum ți-o imaginezi.Campania Black Friday de anul acesta are un motto-ul simplu – Apucă-te de treabă! și reprezintă cel mai firesc îndemn pentru clienții noștri, cărora dorim să le insuflăm încrederea că în oferta PIATRAONLINE găsesc produsele potrivite planurilor lor, la cele mai atractive prețuri. Astfel, întreg potențialul de imaginație și idei creative puse o vreme pe hold va fi din nou stimulat și va putea fi pus în practică, depășind stadiul îndepartat de proiect. În acest an, tendințele sunt foarte diferite. Dacă în urmă cu trei ani, vânzările principale în această perioadă erau în offline, anul trecut ne-a arătat că ne îndreptăm către digitalizare. Procentul comenzilor în online a crescut simțitor, iar în acest an ne așteptăm să crească și mai mult. De asemenea, ne așteptăm ca principalele vânzări să fie pentru produsele din zona DIY și post montaj, adică întreținere, curățare și impermeabilizare, dar și materiale de construcții. Mai mult decât atât, clienții noștri aleg din ce în ce mai des negru, nuanța care nu intră prea mult în preferințele românilor acum doi ani. Negru este o nuanță modernă, pentru că îți permite un infinit de variante de mix & match”, a menționat Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

De ce să alegem piatra?

Piatra naturală este una dintre cele mai apreciate și rezistente materiale destinate amenajărilor interior. Produsul a cărei calitate este dovedită în timp. Este un bun conductor termic, așa că alocarea sumei mai mari pentru amenajare va fi amortizată prin costuri mai mici pentru energie și căldură. Când vorbim despre partea estetică, piatra naturală este o opțiune care nu se demodează, indiferent de locul unde alegi sa o aplici. În plus, este foarte rezistentă la șocurile mecanice, la zgârieturi și pete.PIATRAONLINE este primul magazin online de piatră naturală din România. De peste 13 ani, compania selectează și importă cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii pentru a-i ajuta pe iubitorii de frumos să transforme viziunea în realitate. Din acest motiv, business-ul se identifică drept un #generatordeinspiratție.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole