4 lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a inchiria un depozit

Exista multe afaceri care au nevoie de un spatiu de depozitare, atat pentru produse propriu-zise, cat si pentru echipamente industriale. Procesul prin care oamenii trebuie sa treaca in incercarea de a gasi depozitul ideal pentru nevoile lor poate parea dificil, dar daca tin cont de cateva aspecte mai importante, atunci n-ar trebui sa se confrunte cu dificultati. 

1. Dimensiunea spatiului: suprafata si inaltimea tavanului 

Cei care planuiesc sa depoziteze multe produse vor avea nevoie un spatiu suficient de mare incat sa le acomodeze. Echipamentul industrial este divers, asa ca inaltimea tavanului trebuie si ea luata in considerare. La capitolul spatii depozitare Cluj, suprafata porneste de la minim 442 metri patrati si poate sa ajunga chiar si la 35.370 metri patrati. 

2. Bugetul stabilit – cat esti dispus sa platesti pentru a inchiria un depozit? 

Cei care au la dispozitie un buget generos nu-si vor face griji in privinta pretului final, dar daca e vorba de un buget limitat, s-ar putea ca suma sa reprezinte factorul decisiv. Un lucru care-i poate ajuta pe cei care nu reusesc sa ia o decizie este sa se gandeasca unde isi vad afacerea in urmatorii cinci ani si daca spatiul pe care il aleg o sa le permita sa-si atinga telul.

3. Locatia – cat de aproape este spatiul respectiv de autostrada? 

Cele mai citite articole

Un alt lucru de care oamenii trebuie sa tina cont este ca pentru a facilita munca angajatilor, produsele trebuie sa poata fi transportate cu usurinta dintr-un loc in altul. Alegerea unui spatiu care se afla la mare distanta de sediul afacerii va duce la niste costuri suplimentare. 

4. De ce facilitati dispune depozitul? 

Facilitatile si dotarile sunt deosebit de importante pentru a alege spatiul ideal. Cei care aleg un depozit de inchiriat Cluj vor beneficia, printre altele, de sistem de incalzire, luminatoare, detectoare de fum, usi pentru acces auto etc. 

In concluzie, inainte de a inchiria un spatiu de depozitare, exista mai multe aspecte ce trebuie puse la punct, astfel incat depozitul respectiv sa indeplineasca toate conditiile de care are nevoie o afacere de succes.

Cele mai citite articole