Aceste 5 noi funcții ale iPhone 14 te vor convinge să treci la următorul model!

Odată cu venirea toamnei, tradiția se repetă și compania Apple vine cu o nouă serie de device-uri incluzând mereu și celebrul iPhone. Aceste telefoane sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune din gama lor. Anul acesta au ales să păstreze, în mare parte, modelul îndrăgit de toți, dar când vine vorba de componente interne, au făcut unele schimbări majore.

Iată de ce trebuie să achiziționezi noul iPhone 14 

  • Gama largă de opțiuni

Anul acesta, decizia de a renunța la varianta Mini pentru telefoane este compensată prin introducerea noului model iPhone Plus, ce este o variantă non-Pro a gamei, dar vine cu un ecran mai mare față de modelul de bază, respectiv o diagonală de 6.7 inch comparativ cu 6.1 inch. Așadar, line up-ul din anul 2022 este reprezentat de iPhone 14 și iPhone 14 Plus însoțite de variantele Pro și Pro Max. Dacă ești în căutarea acestor device-uri, poți să le comanzi de pe site-ul altex.ro, unde găsești cele mai mici preţuri.

  • Camera foto

Sistemul foto rămâne unul de invidiat, fiind unul dintre principalele motive pentru care majoritatea persoanelor aleg să-și cumpere un astfel telefon. Calitatea pozelor este îmbunătățită, Apple susţinând că poate face fotografii și mai clare în întuneric. Aceste afirmații sunt general valabile pentru toate modelele, însă când vine vorba de cele Pro, aceştia s-au întrecut pe ei inşişi. iPhone Pro și Pro Max sunt însoțite de o cameră de 48 MP, care garantează o calitate superioară competitorilor. Totodată, senzorul camerei, senzorul Face ID și tehnologia procesării fotografiilor au fost îmbunătățite. Această companie nu dezamăgește nici amatorii video, căci au introdus un nou mod de captare a filmuleţelor, Action Mode, care folosește o tehnologie de suprascanare pentru videoclipuri mai stabile, chiar și în mișcare.

  • Noua insulă

Din păcate, această funcție este disponibilă doar pe variantele Pro. Au un nou design de ecran, care plasează senzorul de proximitate în spatele ecranului, prin camuflarea lui și a camerei de selfie cu o serie de pixeli negrii. Dezvoltatorii susțin că acuitatea atingerii este extrem de bună, în acest fel transformând insula într-o supranumită Dinamic Island, un centru bun pentru multitasking. Iar dacă simți că vrei să personalizezi acel spațiu, poți opta pentru o serie de animaţii software, care îţi vor încânta ziua. 

  • Conectivitate prin satelit

Cele mai citite articole

Conectivitatea prin satelit reprezintă o altă nou adiţie ale acestor smartphone-uri, fiind unele dintre primele de pe piața care să profite de această funcție. iPhone 14 se poate conecta, prin satelit, la distanțe de sute de kilometri, așa putând să trimiți mesaje către alte persoane. Dacă te afli într-o asemenea situație, trebuie să ştii că poți trimite numai mesaje scurte, de tipul SOS.

  • Funcția de detectare a accidentelor   

Noile modele beneficiază de această nouă funcție. Datorită acesteia, telefoanele pot depista eventualele accidente auto şi să apeleze serviciile de urgență, după un interval de câteva secunde în care poți să o anulezi dacă a avut loc o eroare. 

Acestea fiind spuse, noua serie de iPhone 14 promite să mulțumească toți utilizatorii și să livreze tot ce a fost promis. Așadar, nu mai sta pe ganduri și achiziționează acest nou model.

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole