Cum să alegi ținuta potrivită pentru o nuntă?

Nunțile sunt evenimente de o importanță deosebită, fie că e vorba de cele ale unor prieteni, rude sau apropiați. Niște ocazii atât de speciale trebuie tratate cu interes, mai ales din punctul de vedere al ținutei. Revederea cu cunoștințele mai vechi sau cu rudele mai îndepărtate poate reprezenta un moment plin de emoții, ce trebuie trăit într-un cadru de poveste, arătând nemaipomenit. Pentru a avea o ținută spectaculoasă și potrivită pentru evenimente grandioase cum sunt nunțile, ține cont de trei sfaturi simple.

Iată 3 sfaturi simple care te vor face să strălucești ca invitată la nuntă:

  1.     Rochia potrivită

Alegerea rochiei pentru o nuntă poate să-ți dea mari bătăi de cap. De la lungime, până la culoare și textură, aceasta trebuie aleasă potrivind și cel mai mic detaliu. Pentru o nuntă de zi se vor alege materiale cu texturi mate, imprimeuri și culori vii, în timp ce pentru o nuntă de seară se va opta pentru materiale mai transparente, lucioase sau paiete. De evitat sunt nonculorile precum alb sau negru. Este considerat de prost gust ca nuntașii să poarte rochii albe, fiind puși în ipostaza de eclipsare a miresei. În ceea  ce privește lungimea acesteia, orice este permis atâta timp cât se potrivește formei corpului celei care o poartă.

  1.     Înălțimea tocului

Încălțămintea este cea care oferă baza ținutei. Aceasta trebuie adaptată, în primul rând, locației evenimentului. Pentru o nuntă în grădină se va opta întotdeauna pentru pantofi cu toc plin sau chiar flats, atâta timp cât sunt confecționați din materiale elegante. Pentru o nuntă în interior, este recomandată alegerea unor pantofi cu toc în limita comodității în funcție de activitățile preferate. Dacă se va dansa mult atunci e de preferat să optezi pentru o pereche cu toc mai jos și mai stabili, fără prea multe accesorii. În contextul în care nu te vei ridica prea mult de la masă, poți opta chiar pentru o pereche de sandale de damă online cu toc cui, ce vor oferi un aer extrem de elegant și rafinat ținutei. Găsești pe modlet.ro o gamă variată de pantofi cu toc și sandale potrivite pentru acest gen de evenimente.

  1.     Poșeta

Cele mai citite articole

Poșeta este piesa care va întregi ținuta ta pentru specialul eveniment. Aici, în funcție de restul outfitului, poți să te joci cu diverse forme și texturi. Dacă ai o rochie simplă și o pereche de pantofi într-o culoare neutră, alege un clutch metalic care va fi piesa de rezistență a apariției tale. Dacă ai o rochie mai extravagantă, optează pentru un plic de seară mai minimalist, într-o culoare mai potolită. Nu uita să te asiguri că poșeta este suficient de încăpătoare pentru toate lucrurile pe care dorești să le ai aproape de tine în ziua evenimentului și încearcă să nu îți depozitezi alte lucruri în buzunarele hainei pe care o vei purta deasupra, în încercarea de a nu deforma aspectul buzunarelor.

Așadar, ține cont de toate aceste sfaturi și te vei bucura de o ținută elegantă pe care să o porți cu plăcere la momentul evenimentului. Nu uita că cel mai important aspect este să te simți confortabil în hainele tale, iar de acolo, energia pe care o emani va da personalitate ținutei.

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole