3 cadouri pe care să le faci prietenului tău care spun cât de mult îl cunoști

Cadourile: gesturi materiale prin care le arătăm celor din jur cât de mult îi apreciem și cât sunt ei de valoroși în viețile noastre. Cu toate că intensitatea acestor sentimente nu se poate traduce material prin oferirea unor obiecte, putem încerca să găsim darul metaforic care surprinde cât se poate de adevărat trăirile noastre. Atunci când vine vorba de un prieten, este important să îl faci să se simtă special, iubit și înțeles. Cum îi poți arăta acest lucru?

Iată 3 idei de cadouri cu o notă personală pentru prietenul tău

  1.     Parfumuri

Parfumurile sunt o idee rafinată de cadou. Complexitatea alegerii unui parfum potrivit pentru nevoile și dorințele persoanei pe care o ai în gând atunci când îl alegi este mult peste ce își imaginează mulți. Simpla cunoaștere a gusturilor cu privire la diferite mirosuri nu este suficientă. Fiecare notă are o consistență diferită ce se va remarca în ansamblul parfumului și va lăsa exact amprenta care se potrivește prietenului tău, dacă acesta e ales bine. Consultă-te cu un specialist căruia să-i descrii detalii legate de personalitatea, stilul de viață și gusturile celui pentru care vrei să faci cadoul.

  1.     Cărți

Cele mai citite articole

O altă idee plină de esență este alegerea cărții perfecte. Aici, poți merge la sigur prin a propune un gen pe care știi că îl consumă deja sau poți să-l surprinzi cu ceva ce și-ar dori să încerce, dacă îi place să iasă din când în când din zona de confort. Urmărește totuși tiparul pe care îl urmează, temele care îi stârnesc interesul și scopul pentru care le citește. Spre exemplu, o carte de ficțiune este o alegere excelentă pentru cineva cu o viață monotonă care își dorește să mai iasă din rutina zilnică. Găsești o varietate de genuri de cărți pe books-express.ro care vor satisface toate preferințele.

  1.     Experiențe

Experiențele constituie și ele la rândul lor surprize pline de entuziasm. Fie că este vorba de bilete la teatru, film, concert sau sporturi extreme, jocuri în echipă sau vacanțe, cu toții ne dorim să facem ceva interesant. Acum ai ocazia să-i arăți cât de atent ești la dorințele lui și cumpără-i oportunitatea de a experimenta în sfârșit ce a avut pe lista de dorințe de multă vreme. Poți să-i cumperi separat biletul spre experiență sau să îl acompaniezi, în funcție de disponibilitatea amândurora și de bugetul pe care îl ai.

Indiferent pe care dintre cele trei variante o consideri câștigătoare, păstrează bine toate ideile pentru viitoare situații de acest gen.  Implicarea de care dai dovadă în alegerea darului potrivit va fi cea mai evidentă formă de recunoștință pe care o poți manifesta în fața prietenului tău, într-un moment special. Cu toate acestea, mai presus de orice lucru material stă susținerea ta și compasiunea de care dai dovadă în relaționarea dintre voi. Atâta timp cât înțelegerea este la cote maxime, cadoul ales va fi un prilej neașteptat de bucurie ce vine ca un rezultat al empatiei și comunicării voastre.

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole