4 moduri cool de a stiliza pantofii sneakers pentru femei

După ce au devenit la modă odată cu definirea stilului streetwear în anii ’80, pantofii sneakers au rezistat de-a lungul timpului fără a-și pierde ratingul de popularitate. Chiar și astăzi, acești pantofi există în diferite forme, stiluri și modele, iar femeile aleg să îi poarte cu diverse ocazii. Cum pot fi aceștia purtați cu stil vei afla din acest articol.

Poartă pantofii sneakers într-un stil lejer de vară

Pantofii sneakers pentru femei sunt pantofi sport cunoscuți pentru confortul lor deosebit. Chiar dacă au încetat demult să apară doar în ținutele sport, aceștia pot completa astăzi atât cele mai confortabile ținute casual sau sport, cât și ținutele cu efecte surprinzătoare. De exemplu, acești pantofi vor avea un efect garantat și atunci când îi vei combina cu o rochie lejeră, ideală pentru o ținută clasică de seară.

Aceștia sunt ideali și pentru a-i combina cu o fustă mini simplă, și cu o pereche de pantaloni scurți sau cu o rochie scurtă cu modele florale.

Cum să porți sneakers pentru ținute casual?

Pentru că reprezintă confortul absolut, pantofii sneakers vor rămâne cel mai bun mod de a te bucura de zile fără griji. Îi poți alege de pe https://modivo.ro/c/femei/incaltaminte/sneakersi și îi poți combina cu pantaloni subțiri din piele, cu o jachetă de damă, cu o salopetă sau cu clasicul tricou simplu pentru un aspect confortabil.

În combinația cu o pereche de blugi și un tricou simplu sau o cămașă casual aceștia vor fi cea mai bună alegere. Completează-ți ținuta cu accesorii simple, cum ar fi gențile crossbody, ochelarii de soare sau pălăriile de vară și vei obține un aspect relaxat, cu accente urbane.

Cum să porți sneakers pentru ținute boho?

Poți încerca asocierea unei perechi de sneakers cu rochii scurte boeme cu modele florale. Sunt la modă și sporesc atracția pantofilor tăi. Evită să adaugi prea multe accesorii, pentru că un stil boho nu este neapărat un stil încărcat, plin de detalii.

Cele mai citite articole

De asemenea, pentru un stil boho vei putea asorta o pereche de sneakers cu o pereche de jeans boyfriend și o bluză potrivită cu un croi lejer, cu imprimeuri etnice sau cu volane delicate. Poți adăuga o vestă de denim sau un cardigan lung pentru a completa un look boho desăvârșit.

Cum să porți sneakers pentru ținute elegante?

Surprinzător poate, dar pantofii sneakers vor putea completa inclusiv ținutele elegante. Aceștia vor oferi un aspect modern, oarecum neașteptat atunci când sunt combinați cu piesele vestimentare potrivite.

Poartă o pereche de sneakers albi sau într-o nuanță neutră alături de o rochie midi sau maxi, astfel încât să obții un contrast interesant între elementele elegante și cele sport și adaugă accesorii elegante, așa cum ar fi o geantă plic sau o pereche de cercei delicați.

Cu fustele creion și cămașa potrivită acești pantofi pot da, de asemenea, lovitura. Alege o fustă cu un croi clasic, dintr-un material de calitate și adaugă o pereche de sneakers albi, iar pentru un plus de stil adaugă un cordon subțire în talie și câteva accesorii minimaliste și te vei bucura de un aspect sofisticat care va atrage privirile celor din jur.

Purtați cu pantaloni scurti dama în sezonul de vară sau cu blugi, hanorace și jachete casual în sezonul de primăvară-toamnă, pantofii sneakers pot reprezenta alegerea ideală pentru orice ocazie, în orice moment.

Cele mai citite articole