Omul de business Iustin Paraschiv

Fundația Carmistin celebrează a doua ediție a campaniei „Ziua meselor școlare”. Iustin Paraschiv confirmă continuarea acesteia în anii următori

Pentru a celebra Ziua Internațională a Meselor Școlare, Fundația Carmistin a desfășurat o acțiune specială pentru elevii din comunitățile rurale din județele Vâlcea și Gorj. În cadrul acestei inițiative, Fundația a distribuit pachete cu mâncare caldă, preparate cu grijă din produsele La Provincia, marca de încredere a Grupului Carmistin, condus de președintele Iustin Paraschiv.

Ziua Meselor Școlare – angajamentul Fundației Carmistin pentru elevii din mediul rural

Inițiativa Ziua Meselor Școlare, organizată pentru a doua oară de Fundația Carmistin în județele Vâlcea și Gorj, este un exemplu remarcabil de implicare comunitară și responsabilitate socială. Prin această campanie, copiii au primit o masă caldă, sănătoasă și nutritivă, gătită din produsele brandului La Provincia, parte a Grupului Carmistin.

 

Pe lângă distribuirea pachetelor cu mâncare caldă, preparată din portofoliul de produse La Provincia, Fundația Carmistin a oferit fiecărui dintre cei 370 de elevi implicați în proiectul din 2024 și ghiozdane. Aceste ghiozdane au fost un element adițional al inițiativei, menite să sprijine educația și dezvoltarea personală a copiilor din comunitățile rurale.

 

Ziua Meselor Școlare este o inițiativă prin care dorim să fim prezenți în viața comunităților locale unde Grupul Carmistin deține ferme și unități de producție și procesare a hranei, prin implicarea specială în proiecte de educație și familie. Mulțumim copiilor care ne-au primit în școli și ne-au răsplătit prin zâmbetele lor”, a declarat Andra Paraschiv, președintele Fundației Carmistin.

 

Această inițiativă promovează nu doar alimentația sănătoasă, ci și educarea comunităților privind importanța unei nutriții adecvate în viața copiilor. Prin implicarea în proiecte de educație și familie, Fundația Carmistin devine un partener activ în dezvoltarea comunităților locale, asumându-și un rol esențial în promovarea bunăstării și incluziunii sociale.

 

De asemenea, Ziua Meselor Școlare subliniază legătura dintre alimentația sănătoasă și performanța școlară, evidențiind importanța unei alimentații adecvate în procesul educațional al copiilor.

 

Prin astfel de inițiative, Fundația Carmistin demonstrează că urmărește nu doar succesul comercial, ci și impactul pozitiv în comunități. Este îmbucurător să vedem organizații și companii implicându-se activ în sprijinirea celor mai vulnerabile segmente ale societății și contribuind la construirea unui viitor mai bun pentru toți copiii, indiferent de mediul în care cresc.

Fundația Carmistin – Modul prin care Grupul Carmistin promovează bunătatea

Cele mai citite articole

Prin Fundația Carmistin, Grupul Carmistin își exprimă angajamentul de a promova bunătatea și sprijinirea comunităților. Această fundație a fost creată pentru a contribui la binele comun, oferind ajutor copiilor și adulților în nevoie și susținând proiecte și idei inovatoare care pot aduce schimbări semnificative în societate, pe termen lung.

 

Fundația reprezintă o comunitate a binelui, unde sunt promovate cauzele oamenilor care au inspirat echipa Carmistin să fie mai buni și mai implicați, având încrederea că schimbarea în bine începe cu fiecare dintre noi.

 

În prezent, acest proiect reflectă preocuparea fondatorilor Carmistin, sub îndrumarea președintelui Iustin Paraschiv, de a-și asuma un rol social activ și pozitiv în comunitate. Echipa Grupului s-a implicat în ultimii ani în peste 500 de acțiuni de sprijin social, educațional, umanitar și de voluntariat, prin intermediul diferitelor entități ale Grupului, cu un accent deosebit pe sprijinirea copiilor și a comunităților locale în care activează.

Proiecte și campanii ale Fundației Carmistin

Fundația Carmistin promovează activ responsabilitatea socială și protecția mediului. Prin proiecte și campanii inovatoare, Fundația urmărește să aducă beneficii durabile comunităților și să contribuie la protejarea naturii.

Campanie de donații de alimente

În fiecare vară, Fundația Carmistin organizează o campanie de donații de alimente pentru a sprijini comunitățile defavorizate. În 2023, de exemplu, campania a inclus distribuirea de pachete cu alimente din portofoliul La Provincia către spitale, centre sociale, cămine de bătrâni și familii nevoiașe. De asemenea, au fost donate peste 55.000 de ouă BIO în satele din județul Gorj și în diverse instituții și organizații sociale din București și Bacău.

Acțiune de plantare de copaci

Cu ocazia Zilei Pădurii, echipa Fundației Carmistin a inițiat anul trecut o acțiune de plantare de copaci în comuna Tărtășești din județul Dâmbovița. Echipa, formată din peste 70 de voluntari, inclusiv 30 de copii cu vârste între 2 și 14 ani, a plantat peste 500 de copaci pe platforma dezvoltată de Grupul Carmistin.

 

Acest proiect promovează ecologia și protejarea mediului, marcând și lansarea proiectului pilot Carmistin KidsClub, care va fi extins în toate localitățile unde Grupul Carmistin, condus de dl. Iustin Paraschiv, își desfășoară activitatea.

 

Fundația Carmistin continuă să fie un catalizator al schimbării pozitive, inspirând și mobilizând comunitățile în jurul valorilor solidarității și sustenabilității. Împreună, construim un viitor mai bun pentru toți, sub deviza că schimbarea în bine începe cu fiecare dintre noi.

Cele mai citite articole