Criterii de luat în considerare când alegi un casino online

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi un cazino online? Care sunt principalele criterii de care să ții cont pentru a fi sigur că nu îți lași datele personale pe o platformă care le poate folosi în scopuri nu chiar atât de corecte și sigure. Cazinourile care sunt sigure sunt ușor de găsi, dar din momentul în care ai căzut în capcana unui cazino nesigur, va trebui să fii foarte atent. În articolul de astăzi discutăm despre care sunt cele mai importante criterii de luat în considerare pentru momentele în care trebuie să alegi un cazino online. Nu uita că unele dintre ele pot fi găsite și la cazinourile false, dar numai cele cu adevărat autentice le vor avea pe toate. Să începem!

Verifică licenţa

Am analizat toate cazinourile online din România, toate agențiile de pariuri și toți furnizorii de servicii pe care i-am putut identifica în mediul online. Fiecare dintre ei încearcă în fiecare zi să inoveze într-un fel sau altul industria și să ne ofere și nouă, dar și jucătorilor din România, un motiv excelent pentru a ne juca jocuri de noroc. Magic Jackpot bonus fara depunere este doar un exemplu de promoție oferită tuturor jucătorilor din România care este valabilă aproape permanent, pentru toate conturile nou create pe platforma operatorului. Dar nu toți operatorii pot organiza și menține active tot felul de promoții și bonusuri. Nu poți să oferi jucătorilor bani cash gratis sau tot felul de avantaje financiare fără un temei legal.

 

Iar acel temei lega va putea fi obținut numai printr-un proces de aprobare al unui sistem de lucru. Licențierea cazinoului este un proces prin care trebuie să treacă toate cazinourile și pe care nu îl vei putea îndeplini decât dacă respecți cu strictețe toate regulile impuse de legea unde încerci să obții licența pentru cazinoul tău. Aceste reguli sunt în primul rând de natură financiară, de îndeplinire a standardelor de securitate pentru jucători și pentru menținerea unui mediu sigur care protejează jucătorii împotriva dezvoltării de adicții pentru jocurile de noroc.

 

Jucătorii trebuie să verifice că aceste licențe există și că toate standardele legale au fost îndeplinite. Faptul că un cazino online se licențiază înseamnă că aceste se supune regulilor sistemului în care activează, că plătește taxe și că se supune tuturor legile care compun setul de reguli legislative ale statului respectiv. În cazul nostru este vorba de România, iar instituția responsabilă pentru licențierea cazinourilor online este ONJN. Aceștia vor oferi cazinourilor un cod de licență cu care aceștia pot dovedi licențieree. De obicei, codul este adăugat direct în prima pagină din website.

Verifică bonusurile și promoțiile

Cele mai citite articole

Nu trebuie neapărat să verifici fiecare bonus sau fiecare promoție în parte, dar este extrem de important să verifici dacă operatorul tău online de jocuri de noroc îți oferă acces la asemenea servicii pentru că eforturile pe care le fac cazinourile online sunt un semn foarte bun al intenției acestora de a oferi servicii cât mai bune și de a dovedi că ceea ce oferă ei sunt servicii de calitate. În cele din urmă, este extrem de important și pentru notorietatea cazinoului și capacitatea acestuia de a oferi lucruri gratuite. Este important să fii atent și la modul în care cazinoul oferă promoții și bonusuri pentru că unele dintre ele abuzează de acest lucru. 

 

Bonusurile și promoțiile oferite de cazinouri trebuie să fie mereu echilibrate și să ofere și lucruri gratuite, să aibă și condiții pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească, dar și un regim de funcționare echilibrat care nu favorizează nici jucătorii, dar nici cazinoul. Nu este un lucru foarte simplu să găsești un echilibru între cele două deoarece doar cazinourile online cu bugete mari sau cu număr mare de jucători pot să gestioneze promoții și premii de miliarde de lei. Un exemplu foarte bun este Vlad Cazino care a oferit de mai mult ori mașini ca și premii sau vacanțe de mii de euro.

Verifică programul de asistență clienți

Dacă ai fi unul dintre jucătorii de pe platforma unui cazino online și ai avea o problemă cu o tranzacție sau în momentul în care dorești să retragi un câștig de câteva zeci de mii de lei, nu ai dori să primești ajutor cât mai repede? Ei bine, cu cât serviciul de customer support oferit de un cazino online este mai bun, cu atât vei primi un răspuns mai rapid, mai prompt și mai informativ.

Și numărul de metode prin care poți contacta echipa de support a cazinoului este importantă deoarece unii jucători nu au acces la aceleași metode. De obicei, un cazino de calitate îți va oferi posibilitatea de a contacta echipa prin telefon, whatsapp, live chat, email și chiar platforme de social media.

Concluzie

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante criterii pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a alege un cazino online căruia să îi acorzi atenția deplină. Înregistrează-te numai la cazinourile sigure.

 

Cele mai citite articole