Se încinge lupta pentru trofeu! Cine iese golgheterul Cupei Mondiale?

Evenimentul anului în fotbalul global, Cupa Mondială din Qatar, a început în forță și a propus deja câteva rezultate surprinzătoare. În ciuda tuturor controverselor întâlnite atât înainte de startul competiției, cât și pe parcursul desfășurării acesteia, Cupa Mondială a reușit să atragă interesul oamenilor și să îi unească prin intermediul fotbalului. Iar spectacolul din teren nu s-a lăsat deloc așteptat.

Pe lângă lupta pe care promit în continuare să o dea pentru trofeu cele mai importante națiuni fotbalistice ale planetei, este foarte încins și duelul pentru câștigarea titlului de golgheter. Chiar dacă au rămas acasă destui oameni de gol veritabili, așa cum este francezul Karim Benzema, vârfurile care participă la competiția din Qatar au marcat și continuă să marcheze goluri importante. 

Cine iese golgheter la Cupa Mondială? Cote surprinzătoare!

Karim Benzema și Sadio Mane sunt doi dintre cei mai prolifici atacanți ai ultimilor ani. Loviți de accidentări, aceștia nu au putut face deplasarea în Qatar, alături de colegii lor de la naționala Franței, respectiv cea a Senegalului. În cazul în care ar fi fost prezenți la Doha, cu siguranță cei doi ar fi avut un cuvând greu de spus în privința titlului de golgheter al turneului.

Sunt prezenți, în schimb, coloșii Leo Messi și Cristiano Ronaldo. Argentinianul care evoluează pentru PSG are cota 10,00 la câștigarea titlului de golgheter, în vreme ce portughezul aflat încă la Manchester United este cotat cu 15,00. Este, cu certitudine, ultima Cupă Mondială pentru ambii fotbaliști, astfel că amândoi au motive să tragă tare pentru o ieșire cât mai spectaculoasă din scenă. Dacă ești pasionat de fotbal și crezi că știi cine va cuceri titlul de golgheter în Qatar, pariază online pe World Cup și bucură-te de cele mai tari cote! 

Cele mai citite articole

Principalul favorit la titlul de golgheter este reprezentat, însă, de un nume surpriză! Este vorba despre englezul Harry Kane, căruia bookmakerii i-au oferit cota 8,00. De altfel, Kane este unul dintre cei mai eficienți atacanți la nivel internațional, fiind principala “gură de foc“ a naționalei Angliei, care a jucat finala EURO 2020. Umrătorul, pe lista favoriților, este Kylian Mbappe. Francezul lui PSG are cota 9,00. 

Cu șanse bune mai este cotat și brazilianul Neymar, cel care a primit o cotă de 12,00 pentru cucerirea titlului de golgheter al competiției. De altfel, Neymar ar putea fi ajutat și de faptul că Brazilia este principala favorită la câștigarea trofeului, astfel că atacantul lui PSG va avea mai multe șanse de a marca. Este de remarcat faptul că cei trei atacanți de la PSG, respectiv Messi, Mbappe și Neymar au toți șanse mari la cucerirea titlului de golgheter. 

Un alt fotbalist surpriză care și-a făcut loc pe lista jucătorilor cu șanse la titlul de golgheter este ecuadorianul Enner Valencia. După ce a reușit o dublă în partida de debut a competiției, Qatar – Ecuador 0-2, sud-americanul a primit o cotă de 26,00 din partea bookmakerilor. Firește, șansele sale sunt destul de mici, având în vedere că Ecuador nu este printre favoritele competiției. 

Nu uita că acestea se pot modifica pe întreg parcursul competiției care își va decide câștigătoarea în a doua jumătate a lunii decembrie. Alege-ți favoritul și pariază online pe succesul său! 

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole