Sloturi cu tematica de natură pe care să le joci acum

Din imensitatea de teme cu care sloturile sunt construite orice jucător îşi poate găsi şi alege o temă preferată pe care să o joace la nesfârşit. Sunt disponibile temele istorice, cele în care fructele fac legea sau cele care se bazează pe ecranizări celebre.

Dar în toate aceste teme îşi găseşte loc şi tema naturii, una care se pare că se afla pe o pantă ascendentă de popularitate printre jucători. Şi din această temă jucătorii se îndreaptă cu predilecţie către sloturile unde plantele dar şi animalele sunt vedetele.

Dacă până acum nu ai accesat acest tip de sloturi este timpul să o faci cât mai curând. Grafica care te aşteaptă în aceste jocuri este una de excepţie, simbolurile sunt intens colorate şi funcţiile speciale abundă. Nu mai sta pe gânduri, citeşte prezentările de mai jos şi alege de acolo noul tău slot preferat.

Jungle Stripes

În slotul 40 Lucky King vei vedea la treabă o întreagă livadă de fructe la care se alătură într-o cavalcadă de câştiguri şi simbolul norocos al şeptarului. Este slotul de început care te va introduce în tema naturii, aşa că merită să îi încerci rolele fie şi numai pentru a vedea cum plătesc cele 40 de linii de plată. Dar, dacă vrei să faci o incursiune prin flora unei jungle adevărate, slotul Jungle Strips îţi oferă pe loc această aventură. Lansat la mijlocul anului 2021 de către BetSoft jocul este optimizat pentru dispozitivele mobile aşa că îl poţi juca de oriunde vrei.

Şi ai ce vedea pe ecran, de la plante exotice până la funcţii puternice precum cea de wild şi scatter. Şi toată acţiunea se petrece pe un ecran creat să funcţioneze pe o structură de 5 role şi 3 rânduri care oferă un număr de 10 linii de câştig fixe. În ciuda acestui număr mic de linii de plată slotul declară un RTP de peste 97%, ceea ce îl clasează între cele mai ofertante jocuri de acest tip. Şi este bine să cunoşti şi cum funcţionează simbolurile wild şi scatter din joc pentru a vedea cum îţi poţi îmbunătăţi şansele de câştig.

Wild-ul jocului este un tigru şi acesta decide să îşi facă apariţia numai pe rolele 2, 3 şi 4. Atunci când o face va ocupa în întregime rola şi va crea încă un spin suplimentar. I se alătură în obţinerea de câştiguri şi pictograma scatter, simbolizată de imaginea unui luni electrizante. Şi acest simbol apare pe rolele 2, 3 şi 4 însă determină imediat modulul de speciale.

Sunt dăruite nu mai puţin de 10 runde de învârtiri gratuite unde wild-ul îşi arată din nou valoarea participând la câştiguri epice. Singurul inconvenient este acela că specialele nu se pot multiplica dar chiar şi aşa pot da naştere la câştiguri spectaculoase dacă simbolul wild este prezent pe toate cele 3 role centrale.

Safari Stampede

Dacă vrei să intri la propriu în acţiunea unică a savanei africane, atunci să învârti rolele acestui slot este cea mai bună opţiune. Grafica este superbă, melodia de fundal te plasează chiar în mijlocul savanei şi simbolurile care aterizează în joc nu pot decât să îţi creeze imaginea unui adevărat safari.

Şi ai ce vedea în această lume sălbatică, gorile, elefanţi, rinoceri, acvile şi pe însuşi regele savanei, puternicul leu. Acesta îndeplineşte şi funcţia de wild în joc aşa că ţi-l doreşti să apară pe cât mai multe role.

Şi o poate face oriunde pe ecran pentru că are în plus şi funcţia expandabilă la care se adaugă şi un multiplicator. Dacă apare pe rola 1 multiplicatorul este de X1, rola 2 înmulţeşte câştigul cu X2 şi proporţia se păstrează astfel încât apariţia leului pe rola 5 aduce un multiplicator de X5. 

Cele mai citite articole

În afară de prezenţa pe role  a impozantului leu, slotul atrage şi prin funcţia scatter care declanşează rotirile gratuite. Simbolul responsabil cu declanşarea specialelor este cristalul roz şi în funcţie de numărul în care apare pe role va ceda 8, 10 sau 12 jocuri gratuite.

Savanna Safari

Şi în acest joc vei găsi animale sălbatice dar de data aceasta te vor întâmpina pe ecran atât elefanţi cât şi vulturi, girafe, zebre, pume cât şi o simpatică mangustă. Dar surpriza este că aceste animale aterizează pe o arhitectură de joc de 5X4, ceea ce crează nu mai puţin decât 1024 linii de plată.

Acest număr impresionant la care se adăugă şi un RTP de 96,19% face din acest joc produs de către Nucleus Gaming unul dintre cele mai ofertante din tema naturii. Şi în joc încă nu şi-au făcut apariţia simbolurile de forţă precum wild-ul şi scatter-ul.

Atunci când wild-ul apare oriunde pe role va înlocui orice alt simbol din joc şi dacă se va forma o combinaţie câştigătoare aceasta va beneficia de multiplicator X2. Dar ceea ce îţi doreşti de la acest joc este să se declanşeze cât mai repede runda de speciale.

Poţi câştiga 8, 12 şi 20 de speciale în funcţie de numărul de scattere care aterizează pe ecran într-o singură rotire. Şi numai aici vei vedea de ce este în stare wild-ul, pentru că în acest modul de joc îşi arătă cu adevărat generozitatea.

Apare pe rola 2, 3 şi 4 şi de fiecare dată când formează un câştig îl va multiplica. Multiplicarea nu este însă identică cu cea din jocul de bază, în speciale wild-ul dispune de multiplicatori care pot ajunge până la X27, ceea ce duce un eventual câştig la cote astronomice.

Jumping Jaguar

Aşa cum uşor se poate observa din titlul slotului, vedeta principală este un jaguar săltăreţ. Pe lângă el pe ecran îşi vor face apariţia iguane, broaşte exotice, şerpi, papagali intens coloraţi, maimuţe dar şi un impozant vultur.

Toate aceste simboluri vor dărui 30 de posibilităţi de câştig care se vor dispune pe o arhitectură de joc deja consacrata, cea de 5X3. Cu un RTP de 95% şi cu funcţii speciale din abundenţă, slotul este unul care promite câştiguri mari într-o zi norocoasă.

Jaguarul săltăreţ îşi merită renumele pentru că apare pe rolele 2, 3, 4 şi 5 şi atunci când o face se extinde pe toate rândurile rolei. Se oferă în acest fel câştiguri impresionante care pot duce chiar la cele cunoscute sub denumirea de câştiguri tablou sau ecran.

Concluzie

Tema naturii este prezentă în creaţiile oricărui producător de marcă şi reprezintă o temă populară printre jucători. Selectează deci unul dintre sloturile de mai sus, adu natura pe rolele acestuia şi bucură-te pentru fiecare câştig pe care acesta ţi-l dăruieşte.

Cele mai citite articole