Cel mai bun Serial Romantic Turcesc 2024

Seriale turcești sunt populare în România pentru că le permit telespectatorilor să se bucure de drame turcești subtitrate în română. Vizionarea acestor seriale este ușoară pentru publicul din România, deoarece poate înțelege dialogul. Multe site-uri vă oferă toate serialele turcești subtitrat în română, dar cel mai popular site care oferă Terasa cu carti seriale turcesti. Accesați căutarea pe google seriale turcești terasa cu carți Seriale turcești cu subtitrări în română acoperă multe tipuri diferite de povești, precum romantism, dramă și acțiune. Oamenilor din România le place să se uite la aceste emisiuni pentru că pot urmări povestea și personajele. Cu subtitrări în română, serialele turcești devin accesibile și plăcute pentru mai mulți oameni din România.
  1. Yabani (Sălbaticul):
Yabani, care este deja unul dintre cele mai discutate seriale TV ale sezonului, cu povestea sa ambițioasă și distribuția puternică. Serialul, care povestește lupta unui copil care a fost răpit dintr-o familie bine înființată și a căzut în stradă, se întoarce la conacul său după ani de zile, iar lupta lui de a se recrea, spune publicului cu povestea sa impresionantă, ” Legături de sânge sau legături de viață?” el va întreba.
Yabani Episode 1 (English Subtitles) - WILD - video Dailymotion
Ali, care a fost răpit dintr-o familie adânc înrădăcinată și a căzut în stradă când avea doar patru ani, se întoarce acasă exact șaptesprezece ani mai târziu ca Yaman. Aceasta este povestea luptei acestui tânăr pentru a se reinventa ca „Yaman Ali”.

2. Yali Capkini (pescarusul):

Burcu Alptekin va fi regizorul serialului. Noul serial Yalı Çapkını, semnat de OGM Pictures, va dezvălui o poveste binecunoscută. Serialul va spune povestea unui tânăr bogat și cochet și a unei fete care locuiește în Gaziantep care se îndrăgostesc unul de celălalt.
Pescarusul Subtitrat in Romana
În serialul TV Yalı Çapkını se va spune povestea impresionantă a unei familii. În serial, care va fi despre evenimentele petrecute când o familie puternică din Antep și-a căsătorit fiii iresponsabili, întâmplările unei fete care a fugit la Istanbul îndrăgostită de un tânăr pe care familia nu și-l dorea, deși este fiica. a unui trib important din Antep, este subiectul serialului. În timp ce serialul spune o poveste frumoasă de dragoste, spune și povestea vieții care se transformă într-o confruntare. Cei care urmăresc serialul Maraşlı și îl iubesc cu siguranță vor dori să urmărească serialul Yalı Çapkını.Ferit, a cărui iresponsabilitate îi înfurie cel mai mult familia, în special pe bunicul său Halis Ağa, este hotărât să se căsătorească cu o fată potrivită din Gaziantep. Deși Ferit nu vrea să se căsătorească, nu poate trece peste cuvântul bunicului său. Găsirea miresei potrivite este datoria celei mai mari mirese a lui Halis Ağa, İfakat (Gülçin Şantırcıoğlu). Surpriza care va fi trăită la ceremonia de cerere a Sunei (Beril Pozam), care se pretează să fie mireasa familiei Korhan din Gaziantep, o va afecta atât pe Suna, cât și pe sora ei Seyran (Afra Saraçoğlu).

3. Sakla Beni (Ascunde-ma):

În serialul Sakla Beni se va spune povestea tristă și aventuroasă a membrilor a două familii. Povestea lui Naz (Asude Kalebek) și İncila (Cemre Baysel), care și-au petrecut copilăria împreună, țesute cu gelozie, starea de spirit a lui Naz, care se pregătește să se căsătorească cu Mete (Uraz Kaygılaroğlu), și membrii ambițioși ai două familii diferite vor fi prezentat în serial.
Sakla Beni Subtitrat in Romana
Mete și Naz sunt pruna ochilor familiilor lor bogate și puternice. Amândoi sunt răsfățați și obișnuiți să obțină tot ce își doresc în viață. Povestea lor, care începe cu promisiunea făcută de familiile lor în copilărie, curge spre căsătorie astăzi, deoarece nu se pot despărți unul de celălalt. Totuși, apariția bruscă a servitorului lui Naz, Incila, care este alături de el încă din copilărie, îl face pe Mete să pună la îndoială toate deciziile pe care le-a luat în viață. Această întâlnire dintre Incila și Mete va schimba direcția acestei povești pe care Naz a scris-o cu toată încăpățânarea ei și îi va permite lui Mete să găsească dragostea adevărată?

4. Yan Oda (Ascunde-ma):

Au fost anunțate detalii despre noul serial foarte așteptat al Star TV „Yan Oda”. Produs de OGM Pictures, serialul este regizat de Çağrı Vila Losruvalu, iar scenariul este scris de Mehmet Barış Günger. Iată actorii actrițe și rezumatul serialului TV Yan Oda.Prezentarea seriilor TV Yan OdaNoul serial al lui Star TV „Yan Oda” trezește curiozitatea publicului cu distribuția sa puternică și intriga interesantă. Produs de OGM Pictures, serialul este regizat de Çağrı Vila Losruvalu, în timp ce scenariul este scris de Mehmet Barış Günger.
Yan Oda Subtitrat in Romana
Noul serial „Yan Oda” de la Star TV stârnește o mare curiozitate prin distribuția și subiectul său. Data difuzării serialului și alte detalii vor fi anunțate în zilele următoare. „Yan Oda” este un candidat pentru a deveni unul dintre noile seriale TV preferate ale telespectatorilor.

5. Şahane Hayatımi(Viață mea minunata):

Şahane Hayatım spune povestea şocantă a lui Şebnem, care a prins viaţă cu mari nedreptăţi, a muncit din greu pentru a le depăşi, a făcut ceea ce era necesar pe această cale şi încearcă acum să scape de trecutul ei criminal care a venit şi a găsit-o în timp ce era. trăind o viață minunată.Niyazi (Serkan Keskin), care provine din trecutul lui Şebnem plin de secrete, Mesut (Onur Tuna), comisarul şef al crimelor, pe care acum îl îmbrăţişează şi este foarte impresionat, Onur (Yiğit Özşener), care înseamnă literal „soţ bogat”. bântuie pe Onur şi o face să devină Şebnem. Pe câte fronturi se poate lupta o femeie cu Melisa (Nesrin Cavadzade), care încearcă să divorțeze de el, și cu adevăratul dușman al lui Şebnem, atotputernicul, mama lui Onur, Aysel (Sumru Yavrucuk)? Răspunsul la întrebare va întâlni publicul cu scene pline de dragoste, intrigi, tensiune și emoție.
Sahane Hayatim – My wonderful life episode 1
Serialul, plin de intrigi, dragoste, tensiune și emoție, spune povestea șocantă a lui Şebnem, care a prins viață cu mari nedreptăți, s-a străduit din greu să le depășească, a făcut ce era necesar pe acest drum și acum încearcă să scape de ele. trecutul ei criminal care a venit și a găsit-o în timp ce trăia o viață minunată.

6. Kul Masali (Cenusareasa):

Arat Giraylı (Gökhan Alkan), moștenitorul familiei Giraylı, una dintre cele mai bogate și mai înființate familii din Turcia, îl întâlnește pe Özge (Sevda Erginci), care provine dintr-un mediu sărac și modest, se îndrăgostesc la prima vedere și ajung căsătorit. Özge lucrează ca bucătar într-un restaurant de aproximativ 6 ani. Când Özge intră în conacul în care locuiește familia lui Arat ca mireasă, o duce brusc dintr-o poveste de dragoste într-o lume plină de intrigi.
Kul Masali Subtitrat in Romana
Exploziile de furie din trecutul soțului ei, ambiția de bogăție a sorei lui Özge, Behiye (Gizem Güneș) și umbra soției lui Arat, Jale (Başak Gümülcinelioğlu), care a murit în circumstanțe suspecte, fac călătoria dificilă a lui Özge și mai complicată.

7. Tas Kagit Makas (Piatră hârtie foarfeca):

Umut (Ekin Koç), care are o capacitate extraordinară de memorie, își amintește fiecare moment pe care îl trăiește până în cel mai mic detaliu. El folosește din nou această super amintire în lupta sa pentru a dovedi nevinovăția tatălui său. Alev (Serra Arıtürk), pe care l-a cunoscut într-o manieră plină de evenimente în autobuzul municipal, devine cel mai mare susținător al căutării lui Umut de dreptate pentru tatăl său.
Tas Kagit Makas
Harun (Ozan Güven), cu mintea sa strălucită și stilul său de avocat antisistem, procurorul Süreyya (Hande Ataizi), unul dintre numele puternice din comunitatea juridică, Kadri (Hüseyin Avni Danyal), figura cheie între lumea afacerilor și lumea criminală și Fecir (Burak Yörük), un sociopat incorigibil. În echilibrul schimbător dintre cei doi, lupta lui Umut pentru tatăl său cu boala Alzheimer va afecta profund publicul.Ai vizionat vreodata Serbet de afine numit si O Dragoste in romana subtitrat. Acum, acest spectacol devine o popularitate imensă în aceste zile. Publicul din România adoră să urmărească emisiunea preferată O Dragoste, care a fost difuzată în Kanal D România. Dacă nu ați vizionat niciodată asta, încercați să vizionați cea mai populară emisiune și vă bucurați mult.

8. Korkma Ben Yanındayım (Nu-ți fie teamă sunt cu tine):

Didem Balçın, Şevket Çoruh şi Gökçe Güneş Doğrusöz vor lua parte în rolurile principale din distribuţia Korkma Ben Yanındaiyorum, cu Erkan Birgören aşezat în fotoliul scenaristului. Noul serial Korkma Ben Yanındadım va spune povestea unei fete tinere care a devenit mamă în anii ei de liceu. Povestea lui İnci și Aylin îi va atinge pe toată lumea.
Korkma Ben Yanindayim New Turkish Series Cast, Story and Release Date | Eng  Subs | Turk Drama Series - YouTube
İnci (Nilsu Berfin Aktaş) este student bursier la Colegiul Ulusözler. Când rămâne însărcinată de Mert (Eren Ören), proprietara colegiului, ambele lor vieți se schimbă radical. Incidentul care se întâmplă copiilor lor afectează profund viața acestor două familii complet opuse. Mama lui İnci lucrează ca îngrijitor la Ulusözler College și se luptă cu soțul ei pentru ca fiica ei să devină medic. Tatăl lui Mert este proprietarul școlii. Chiar dacă el și soția sa Aylin (Didem Balçın) au o căsătorie bazată în întregime pe proiecte, amândoi sunt gata să facă orice pentru copiii lor.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole